You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Sus
20.03.2017
Programul East Invest 2 recrutează experți UE care să participe la o academie de instruire dedicată managerilor de nivel superior ai organizațiilor de sprijinire a întreprinderilor (BSO) din țările membre ale Parteneriatului estic (EaP).
06.03.2017
Guvernul Republicii Moldova creează un consiliu consultativ pentru dezvoltarea IMM-urilor în țară. Noua structură va funcționa în cadrul Ministerului Economiei, ca platformă pentru un dialog eficace între întreprinzători și autoritățile publice.
10.02.2017
La o conferință desfășurată în 10 februarie la Kiev s-a lansat un program susținut de UE care îi permite Băncii Europene de Investiții să sprijine IMM-urile din Ucraina și din alte țări membre ale Parteneriatului Estic.
29.11.2016
Aprobată de Parlamentul Republicii Moldova, aceasta definește un nou cadru juridic pentru IMM-urile din Republica Moldova și cuprinde măsuri de stimulare a dezvoltării durabile a sectorului.
24.11.2016
Toate cele șase țări membre ale Parteneriatului estic fac parte din regiunea Eurasia a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și, ca atare, au participat la a treia ediție a Săptămânii OCDE Eurasia, desfășurată la Paris în perioada 22-24 noiembrie.