Curs de formare privind marketingul și vânzarea serviciilor de consultanță

Moldova
Curs de formare privind marketingul și vânzarea serviciilor de consultanță

În perioada 19-22 iunie 2017, Unitatea Advice for Small Businesses (Consultanță pentru întreprinderile mici) a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a organizat un curs de formare având ca temă „Marketingul și vânzarea serviciilor de consultanță”, destinat consultanților locali din Republica Moldova.

Obiectivul general al cursului l-a reprezentat consolidarea capacității consultanților locali din Republica Moldova de a crește calitatea serviciilor de consultanță în afaceri pe care le oferă IMM-urilor locale. Acest curs face parte din seria de cursuri Grow Your Consulting Business organizată de BERD, care împărtășește competențe, resurse și tehnici esențiale pentru o consultanță eficace și de impact, precum și pentru derularea unei afaceri de consultanță reușite.

Evenimentul a reunit 14 consultanți în afaceri, care au suportat împreună costurile cursului. Cursul a fost predat de către Vladimir Chernyavskiy, un profesionist cu experiență, director al companiei de consultanță Business Redesign Group și profesor atât la Școala de Științe Economice din Stockholm, cât și la Facultatea de management din cadrul Universității din Sankt Petersburg, care știe cum se poate vinde cu succes consultanța. Principalele subiecte ale cursului de formare s-au axat pe instrumente de marketing și pe tehnici practice de vânzări specifice sectorului consultanței, precum și pe stabilirea prețului serviciilor de consultanță și pe metodele de atragere a clienților. Participanții au avut, de asemenea, posibilitatea de a se familiariza cu cele mai bune practici internaționale din domeniul consultanței, prezentate de către formator.

Unitatea Advice for Small Businesses (ASB) le permite întreprinderilor mici și mijlocii să acceseze o gamă diversă de servicii de consultanță oferite de consultanți locali și de experți internaționali, mai ales prin asigurarea sprijinului metodologic și financiar al anumitor proiecte de consultanță și prin îndrumare. ASB funcționează din 2005 în Republica Moldova. Până în prezent, ASB a demarat peste 740 de proiecte cu consultanți locali și internaționali, finanțate de Uniunea Europeană prin inițiativa EU4Business și de Suedia. 

Cookie-Urile
Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza o experiență mult mai bună de navigare. Aflați mai multe
reject_all
accept_all