You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Sus
05.11.2018
Centrul de Comerț Internațional a desfășurat cel de al doilea dintre cele trei seminare privind creșterea eficienței vânzărilor adresate IMM-urilor din sectorul confecțiilor din Republica Moldova, organizat în cadrul proiectului finanțat de UE „Parteneriatul estic: Ready to Trade – o inițiativă a EU4Business”.
16.10.2018
Centrul de Comerț Internațional a desfășurat primul din cele trei seminare privind creșterea eficienței vânzărilor adresate IMM-urilor din sectorul articolelor de îmbrăcăminte din Republica Moldova, în cadrul proiectului „Parteneriatul estic: Ready to Trade – o inițiativă a EU4Business” finanțat de UE.
05.10.2018
Agenția Națională de Dezvoltare Rurală (ACSA) organizează o campanie de informare pentru a aduce în atenția publicului oportunitățile disponibile în cadrul proiectului EU4Business „Livada Moldovei”.
17.09.2018
În regiunile Sud și Nord ale Republicii Moldova s-au lansat două clustere noi, cu sprijin din partea Uniunii Europene. Acestea vizează industriile creative din Cahul și întreprinderile textile din Soroca și le oferă companiilor posibilitatea de a-și uni forțele pentru a dezvolta proiecte comune.
06.09.2018
Un număr total de 1 246 de întreprinderi din Republica Moldova au primit finanțare în cadrul programului „PARE 1+1” finanțat de UE, totalul granturilor acordate în valoare de 242,4 milioane lei stimulând investiții adiționale de 767,7 milioane lei, a relatat site-ul web de știri „Interlic” citând un comunicat de presă al guvernului.