You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Sus
06.12.2018
Întreprinderile mici din Republica Moldova vor putea în curând să-și îmbunătățească produsele și serviciile în conformitate cu standardele Uniunii Europene (UE), odată cu deschiderea unor noi oportunități de finanțare facilitate de BERD și UE în vederea modernizării operațiunilor firmelor.
15.11.2018
Antreprenori și reprezentanți ai asociaților de afaceri din Moldova, experți din societatea civilă, reprezentanți ai guvernului și diplomați s-au reunit astăzi la Parcul industrial TRACOM din Chișinău pentru a marca patru ani de implementare a Acordului de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA) în Republica Moldova.
15.11.2018
Uniunea Europeană finanțează un pachet de asistență pentru 75 de societăți din Republica Moldova, pentru a le ajuta să înțeleagă mai mult despre modul în care pot beneficia de importurile fără taxe și pot obține un acces mai mare la piața UE. Termenul-limită de înscriere este 14 decembrie.
07.11.2018
Linia de creditare EU4Business-BERD din Republica Moldova a participat recent la un atelier intitulat „Instrumente de finanțare a eficienței energetice”, organizat de Agenția pentru eficiență energetică la Chișinău.
06.11.2018
Întreprinderile mici din Republica Moldova își vor putea aduce activitatea la standardele Uniunii Europene (UE) cu ajutorul unui nou împrumut de 10 milioane EUR acordat de BERD către ProCreditBank Moldova, al cincilea furnizor de credit la nivelul țării din punctul de vedere al mărimii portofoliului de credite.