You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Sus
01.03.2019
Prima fază a programului de formare „BusinessCool”, destinat antreprenorilor sociali, s-a finalizat cu un ultim curs desfășurat în perioada 15-17 februarie la Rîșcova, în Republica Moldova. Atelierele finanțate de Academia antreprenoriatului a Fondului european pentru Europa de Sud-Est (EFSE) au fost desfășurate de organizația locală de sprijinire a întreprinderilor, EcoVisio, în cadrul centrului său de formare pentru întreprinderi sociale și start-upuri, ca parte din inițiativa EU4Business.
18.12.2018
Uniunea Europeană a emis un puternic mesaj de susținere a creșterii economice și a creării de locuri de muncă în țările sale membre ale Parteneriatului estic pe parcursul a două evenimente la nivel înalt ale Parteneriatului estic (EaP), organizate la Viena în 6 și 7 decembrie.
18.12.2018
Un atelier de două zile, care a avut loc în Viena în 28 și 29 noiembrie, a reunit participanți din cadrul a trei programe regionale – STAREP, EU-REPARIS, și PULSAR – care sprijină practicile de raportare financiară îmbunătățite în sectorul privat și public, în țările membre ale Parteneriatului estic și în țările din Balcanii de Vest. 
18.12.2018
Un atelier de două zile și jumătate conceput pentru inspectorii bancari a fost organizat la Chișinău între 5 și 7 decembrie, ca parte din proiectul STAREP al EU4Business privind „consolidarea activității de audit și raportare financiară în țările din Parteneriatul estic”.
07.12.2018
OCDE a desfășurat la Chișinău un atelier privind monitorizarea strategiei de dezvoltare a IMM-urilor din Republica Moldova, ca parte a proiectuluiEU4Business: De la politici la acțiune, finanțat de Uniunea Europeană.